Jos kirjautumisesi Fivaldiin ei onnistunut, tässä ohjeessa kerrotaan, mitä sinun tulee erilaisissa virhetilanteissa tehdä.

Not Found. The requested URL/pls/fv_login/fv_web.vaihda_kantaryhma was not found on this server

Tunnuksellesi ei ole annettu Fivaldiin käyttöoikeuksia. Ota yhteyttä yrityksenne Fivaldin pääkäyttäjään, jonka pitää määritellä sinulle tarvittavat käyttöoikeudet Palvelunhallinnassa. Katso ohje Käyttöoikeudet.