Aktiiviset yritykset

(+) Ei aktiiviset yritykset

(-) Aktiiviset yritykset

Avaamalla Aktiiviset yritykset - kohdan, saat näkyviin kyseisen ympäristön aktiiviset yritykset. Valitsemalla jonkin yrityksistä saat sen yrityksen tiedot näkyviin.

Yrityksen tiedot

Otsikolla näkyy valitun yrityksen Fivaldi yritystunnus sekä yrityksen nimi.

Uusi - yritys painikkeen kautta luodut yritykset

Ohjelma luo uusille yrityksille automaattisesti oikeudet Palvelunhallinta - sovellukseen sille käyttäjätunnukselle joka uuden yrityksen perusti.

Kyseinen käyttäjä voi määritellä uusien yritysten käyttöoikeudet halutuille käyttäjille ja/tai käyttäjäryhmille. Vasta tämän jälkeen uudet yrityksen ilmestyvät näkyviin muille mahdollisille käyttäjille määriteltyjen oikeuksien mukaisesti.

Uuteen yritykseen kirjautuminen

Ensimmäinen kirjautuminen uuteen yritykseen tapahtuu kuten muissakin uusissa yrityksissä. Sovelluksien avaus ilmoittaa "Luodaan yritystä. Odota hetki..”.

Tämä ilmoitus tulee kunnes kirjautujana on tunnus jolla on oikeus Yrityksen perustietoihin ja yrityksen luonti onnistuu loppuun asti.

Käyttöoikeudet

Tällä ruudulla näet kerralla keillä käyttäjillä ja ryhmillä on oikeudet tietyn yrityksen tiettyyn sovellukseen tai raporttiin.  

Voit myös määritellä tässä näkymässä oikeuksia kerralla useammalle käyttäjälle tai ryhmälle, yritys- ja sovelluskohtaisesti.

Valitse ensin sovellustyyppi ja sen jälkeen haluttu sovellus. Näin voit tarkastella tai määritellä kyseisen sovelluksen oikeuksia, kohdalla olevassa yrityksessä, käyttäjittäin ja käyttäjäryhmittäin.

Raporttikohtaiset oikeudet saa näkyviin valitsemalla Raportti -listalta halutun sovelluskohtaisen raportin.

Vinkki: Voit siirtyä yrityslistalla ylös ja alaspäin ja vaihtaa näin yritystä. Ohjelma muistaa viimeiseksi valitun käyttöoikeudet näkymän.  

Käyttöoikeuksien tarkastelu/määrittely käyttäjä- tai käyttäjäryhmäkohtaisesti  

Muuta ei aktiiviseksiOliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.