Myyntireskontra

Arkiston pääkäyttäjän toimenpiteet

Liitteitä on mahdollista lisätä myyntilaskulle kun Myyntilaskut - aineisto on otettu käyttöön arkistossa (ei vaadi Myyntitilausasiakirjat – aineiston käyttöönottoa).

Liitteiden lisäys myyntilaskulle ja niiden tarkastelu arkistosta

Arkiston määritysten jälkeen, Tiliote – ruudun kautta avautuvaan Laskun tiedot – näkymään tulee näkyviin kaksi toimintopainiketta.

Lisää liite laskulle

Siirtyy arkiston ”Lisää tiedosto” – näkymään. Valitse tiedosto kohdasta selaa (Browse), etsi haluttu liitetiedosta ja paina lopuksi ”Tallenna”.

Näytä laskun liitteet

Painike aktivoituu kun ensimmäinen liite on liitetty myyntilaskuun. Toiminto siirtyy arkiston ”hakutulos” – näkymään ja näyttää kyseiseen myyntilaskuun liitetyt liitteet.

(Liitteet näkyvät vain käyttäjällä jolla arkiston pääkäyttäjäoikeus.)

****

Katso tarvittaessa myös tilaustenkäsittelyn "Liitteiden liittäminen myyntiasiakirjoille".