Näistä ohjeista voit lukea Kiinteistönpito-sovelluksen Tehtävät ja hankkeet -toiminnallisuuksista.

PTS tehtävä

Listaa kaikki kyseisen yrityksen PTS-tehtävät.

• PTS tehtäviä voidaan hakea määrittelemällä hakuehtoja Tehtävähaku-kenttiin ja painamalla "Hae" nappia
  • "Muokkaa hakukenttiä" kohdassa määritellään tehtävähaun toiminta
  • "Muokkaa listan kenttiä" kohdassa määritellään mitä tehtävän tietoja näytetään tehtävälistauksessa
  • "Edellinen" ja "Seuraava" napeilla siirrytään sivuilla eteen- tai taaksepäin
  • "Uusi tehtävä" napilla luodaan uusi tehtävä tästä näkymästä

Huolto- ja ylläpitotehtävä

Listaa kaikki kyseisen yrityksen huoltotehtävät.

• Huoltotehtäviä voidaan hakea määrittelemällä hakuehtoja Tehtävähaku-kenttiin ja painamalla "Hae" nappia
  • "Muokkaa hakukenttiä" kohdassa määritellään tehtävähaun toiminta
  • "Muokkaa listan kenttiä" kohdassa määritellään mitä tehtävän tietoja näytetään tehtävälistauksessa
  • "Edellinen" ja "Seuraava" napeilla siirrytään sivuilla eteen- tai taaksepäin
  • "Uusi tehtävä" napilla luodaan uusi tehtävä tästä näkymästä