Käynnistä uuden tyhjän yrityksen alustaminen seuraavasti:

1. Valitse uusi tyhjä yritys ja käynnistä Visma Fivaldin sovellusikkunassa tai web-käyttöliittymässä mikä tahansa sovellus lukuun ottamatta Palvelunhallinta-apuohjelmaa. Lue myös ohjeet uuden tyhjän yrityspaikan luomiseen.
  1. Uuden yrityksen alustus käynnistyy automaattisesti Visma Fivaldin web-käyttöliittymässä. Alustuksen vaiheiden määrä riippuu siitä, millaista yritystä ollaan alustamassa.

https://lh3.googleusercontent.com/pXHBqF5oQb0XiVpagL-NZvBhAccsV3tQJ7POBoLGPV5rZubYLhpEXt24aifbfuj62F1hIKLuo2KIa1bHbm_XoNl7X7qMsxVPH0d9D0hpO9foA8NTV90RtNCa_RtD-wVdDN_p3hvjHUOMIOI:  Tämän ohjeen kuvat ovat viitteellisiä ja joissain kohdissa kuva saattaa poiketa kiinteistöhallinnan yrityksen alustustiedoista. Täsmälliset tiedot löytyvät aina tekstiosuuksista.

Lue alustuksen seuraavan vaiheen ohje Aloitusnäkymä – alustusvaihtoehdot.