Valitse pudotusvalikosta yritys, jonka tilikarttaa haluat käyttää alustettavassa yrityksessä yhteistilikarttana. Alustusyritys voi toimia myös yhteistilikartan pääyrityksenä.

Jos et valitse mitään, alustettavassa yrityksessä käytetään alustusyritykseltä kopioitua tilikarttaa.

Fivaldi tuo tilikarttayritykseltä myös alv-määritykset yrityksen perustietoihin.

HYVÄ TIETÄÄ: Jos pudotusvalikossa ei näy haluttua yhteistilikarttayritystä, käy tarkistamassa määritykset. Yrityksen tilikartta määritellään yhteistilikartaksi valitsemalla yrityksen tilikartan Perustiedot-välilehdellä kohta Voidaan käyttää uusien yritysten alustusyrityksenä. Käytä vain, jos tilikartta on yrityksen oma, eli ei yhteistilikartta (tämä asia on selitetty tarkemmin ohjeessa Alustusyrityksen luominen).

Kun olet valinnut tilikartan pääyrityksen, napsauta Seuraava-painiketta. Yrityksen perustiedot -sivu avautuu. Lue ohje Yrityksen perustiedot.