Laskun tila -alasvetovalikossa voidaan rajata laskun tilan mukaan, millaisia maksuja listalla näytetään.  Maksatukseen liittyviä tiloja ovat:

  • Osittain maksettu
  • Maksettu
  • Ei maksettu

Laskun avointa saldoa ei näy laskulistalla, mutta maksuikkunaan nousee maksettavaksi vain laskun avoin saldo. Ei maksetuissa avoin saldo vastaa laskun alkuperäistä summaa, jolloin maksettava summa ei poikkea listalla näkyvästä summasta. Osittain maksetussa avoin saldo on pienempi kuin listalla näkyvä laskun summa, mutta maksuikkunaan nousee vain laskun todellinen avoin saldo.

Maksettu- ja Osittain maksettu -rajauksilla näkyvät ne laskut, joista on Fivaldissa muodostettu maksuerä (maksettu), tai jonka osa on mukana Fivaldissa muodostetulla maksuerällä (osittain maksettu). Nämä rajaukset eivät huomioi sitä, onko maksuerä kuitattu maksetuksi.

Maksettu-merkintä Laskun syöttö -välilehdellä

Näet Maksettu-merkinnän Laskun syöttö -välilehdellä, jos lasku on kokonaan maksettu. Maksettu-merkinnän vieressä näkyy päivämäärä, jolla lasku on maksettu. Mikäli lasku on maksettu useassa erässä, Maksettu-merkinnän vieressä näkyy viimeisen erän maksupäivämäärä. 

Maksettu-merkintä näkyy yksittäisen laskun kohdalla Laskun syöttö -välilehdellä vasta sitten, kun lasku on kuitattu maksetuksi (joko SEPA-palautteella tai manuaalisesti).  Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.