Syötä yrityksen pankkitilitiedot ja valitse suorituksiin liittyvät käsittelysäännöt.

• Tilinumero laskulle: Valitse valintaruutu, jos haluat, että Fivaldi näyttää pankkitilin tilisiirrolla.
  • Tilinumero laskun viivakoodiin: Valitse valintaruutu, jos haluat, että Fivaldi näyttää pankkitilin laskun viivakoodissa.
  • Viitesuoritusten kohdistus myyntireskontraan: Valitse valintaruutu, jos haluat mahdollistaa viitesuoritusten kohdistuksen myyntireskontrassa.
  • Verkkolaskujen lähetyksen sopimuspankkitili: Valitse valintaruutu yrityksen sille tilille, joka on käytetään verkkolaskujen lähetykseen. Vain yksi yrityksen pankkitileistä voi olla sopimuspankkitili.
  • Tilinumero kiinteistöhallinnan tulosteisiin: Valitse valintaruutu, jos haluat, että Fivaldi näyttää pankkitilin kiinteistönhallinnan tulosteissa.
  • Tilinumero kiinteistöhallinnan tuotteiden viivakoodiin: Valitse valintaruutu, jos haluat, että Fivaldi näyttää pankkitilin kiinteistönhallinnan tulosteiden viivakoodissa.
  • Viitesuoritusten kohdistus vuokrareskontraan: Valitse valintaruutu, jos haluat mahdollistaa viitesuoritusten kohdistuksen vuokrareskontrassa.
  • Luotollinen: Kiinteistöhallinnan Isännöitsijäntodistukset-näkymässä näytetään tilit, jotka määritelty luotollisiksi. Syötä kenttään tilin maksimiylityksen summa euroina. Luotolliseksi määritelty tili tulostuu isännöitsijäntodistukselle, jos reaaliaikasaldon noudosta on alle 31 päivää.

Lisää uusi tili -painikkeella avautuu uuden pankkitilin syöttöikkuna.

Kun olet syöttänyt yrityksen pankkitilitiedot, napsauta Seuraava-painiketta. Ostolaskujen käsittely -sivu avautuu. Lue ohje Ostolaskujen käsittely.