Mallipohjan kopiointi ja asetukset

• Siirry kirjanpitoon ja valitse ylävalikosta Tasekirja.
  • Valitse tämän jälkeen Kopio toiselta yritykseltä.
  • Valitse Tasekirjamalli (AsOy) ja kopio tasekirja.
  • Vahvista kopiointi.

Mikäli haluat, että pohja on kopioitavissa muille taloyhtiöille, laita rasti Kopioitavissa.
voit myös nimetä pohjan uudelleen, valitse Nimeä ja anna uusi nimi.

• Siirry riville VASTIKERAHOITUSLASKELMAT
  • Mikäli haluat vastikerahoituslaskelman näkyvän sisällysluettelossa, laita ruksi kohtaan Sisällysluetteloon.
  • Valitse Tilipuitteeksi Vastikerahoituslaskelma.
  • Siirry riville KORJAUKSET.
  • Mikäli haluat korjauskuluerittelyn näkyvän sisällysluettelossa, laita ruksi kohtaan Sisällysluetteloon.
  • Valitse Tilipuitteeksi Korjaukset.

• Siirry riville TALOUSARVIOVERTAILU.
  • Mikäli haluat talousarviovertailun näkyvän sisällysluettelossa, laita ruksi kohtaan Sisällysluetteloon.
  • Varmista, että olet syöttänyt tilikauden talousarvion.
  • Valitse kenttään Lyhyt/Pitkä -> Virallinen.
  • Valitse Talousarvioksi tilinpäätösvuoden talousarvio.