Fivaldin Aineistosiirrot -työkalu on tarkoitettu helpottamaan tietojen siirtämistä toisesta toiminnanohjausjärjestelmästä Fivaldiin. Työkalun avulla on mahdollista siirtää sekä kirjanpidon tapahtumia vientitasolla että erilaisten osakirjanpitojen rekisterien päätietoja suoraan Fivaldiin tai muuntaa tiedot yhteensopiviksi CSV -tiedostoiksi, joiden lukeminen sisään Fivaldiin onnistuu erillisillä sisäänluku -toiminnoilla.

Toistaiseksi tuettuna ovat Tikon järjestelmästä siirtyvät aineistot seuraavasti:

  • TIKON Kirjanpidon ASCII
  • TIKON Kirjanpidon XLS (Excel 1997 tai uudempi)
  • TIKON Asiakasrekisteri CSV
  • TIKON Toimittajarekisteri CSV
  • TIKON Tuoterekisteri CSV
  • TIKON Palkansaajat CSV Fivaldiin
  • TIKON Palkansaajat CSV Visma.net Payrolliin

Eri järjestelmien toimintalogiikka ja käyttöön tarvittavat tiedot poikkeavat usein toisistaan ja tiedot järjestelmien välillä ovat harvoin kaikki käytettävissä sellaisena kuin ne lähdejärjestelmässä ovat. Myös Aineistosiirrot -työkalun käytössä tulee huomioida, ettei kaikkien Tikoniin tallennettujen tietojen siirto sellaisenaan ole mahdollista suoraan Fivaldiin. Siirtyvistä tiedoista on yksityiskohtainen kuvaus myös ohjeessa Tarkempi kuvaus muunnettavista tiedoista.

Siirtymisessä Fivaldiin tulee ottaa huomioon muutakin kuin tiedostojen konvertointi Aineistosiirrot -sovelluksessa ja olemme keränneet tähän aiheeseen ohjeita niin esivalmistelu- ja siirtovaiheista kuin siirron jälkitarkastuksesta.

Tarjoamme Tikonista Fivaldiin siirtyville asiakkaillemme myös asiakaskohtaista koulutusta tietojen siirtoon. Mikäli olet aloittamassa siirtymistä Tikonista tai epävarma siirtojen tekemisestä, suosittelemme asiakaskohtaisen koulutuksen tilaamista. Tilauksen koulutuksen järjestämiseksi voi tehdä täältä.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.