Yritysryhmien tasot

Tämä vaihe on mukana alustuksessa vain harvoin. Yritysryhmät tulevat näkyviin sen perusteella, onko alustusta tekevällä käyttäjällä oikeudet Yhtiöryhmät-web-sovellukseen.

Jos ympäristössä ei ole yritysryhmiä, oikeuksia sovellukseen ei pitäisi olla, jolloin tätä vaihetta ei ole alustuksessa.

Näkymän alussa on listattu ne yritysryhmät ja tasot, joihin alustettava yritys on jo lisätty. Voit poistaa ne alustettavasta yrityksestä napsauttamalla -kuvaketta.

Alustettavalle yritykselle tulee oletuksena samat yritysryhmät kuin malliyrityksellä.

Näkymän alaosassa Valitse yritysryhmä ja taso -otsikon alla voit valita yritysryhmän pudotusvalikosta. Valikon alla näkyvät valittuna olevan yritysryhmän tasot. Voit lisätä alustettavan yrityksen yritysryhmän tasolle kaksoisnapsauttamalla tason nimeä.

Kun olet valinnut yritysryhmän ja tason, napsauta Seuraava-painiketta. Yrityksen pankkitilit -sivu avautuu. Lue ohje Yrityksen pankkitilit