Web Services -rajapinnan kautta autentikoidut ja auktorisoidut käyttäjät voisivat turvallisesti vastaanottaa ja lähettää XML-muotoisia aineistoja Visma Fivaldin ja ulkoisten sovellusten välillä. Aineistojen sisältö siirretään toteutetun Web Servicen ja sitä kutsuvan sovelluksen välillä Web Service -kanavalla HTTP-protokollalla SOAP-sanoman liitteenä. Liitteessä olevan aineiston validointi tapahtuu jo olemassa olevilla tietokantaproseduureilla. Tietoja voidaan lukea yritysrekisteriin, tuoterekisteriin, palkanlaskentaan, tilaustenkäsittelyyn ja osin perustietoihin. Tietoja voidaan hakea yritysrekisteristä, tuoterekisteristä, projektit-rekisteristä, tilaustenkäsittelystä ja kiinteistönhallinnan rekistereistä (henkilötiedot-, huoneistot-, maksulajit-, taloyhtiön perustiedot- ja sidokset-rekistereistä).

Rajapintojen tarkoituksena on tehostaa informaatiokulkua kahden tai useamman eri järjestelmän välillä. Jotta voidaan varmistaa, että aineistot siirtyvät ja tallentuvat järjestelmään halutulla tavalla, suosittelemme että rajapinnat otetaan käyttöön aina yhdessä konsulttimme kanssa. Huomioi kuitenkin, että Visma Fivaldin konsultit eivät voi auttaa varsinaisen aineiston muodostamisessa, aineistot pitää aina tehdä itse tai saada kolmannelta osapuolelta. Konsultoinnin tilauslomakkeen löydät täältä, mutta halutessasi konsultointia voi tilata myös suoraan Visma Fivaldin myynnistä.

Yhteydet muihin Visma Fivaldi -sovelluksiin

• XML-aineiston muodostus
  • XML-aineiston sisäänluku
  • XML-siirtojen perustiedot
  • Yritysrekisteri
  • Tuoterekisteri
  • Projektit-rekisteri
  • Tilaustenkäsittely
  • Palkanlaskenta
  • Kiinteistönhallinta