Yrityksen poisto rekisteristä

Yritysrekisterissä on mahdollista poistaa myös sellaisia yrityksiä joilla on ollut tapahtumia ja ne voidaan palauttaa tarvittaessa takaisin aktiivisiksi.

Kun ollaan poistettavan yrityksen kohdalla, poisto tehdään painamalla vasemman laidan P-painiketta (Poista yritys). Tämän jälkeen yritys ei tule enää näkyviin yrityshaussa ellei erikseen valita että ”Hae poistetut yritykset”.

Poistetun yrityksen etsiminen yritysrekisteristä

Poistettuja yrityksiä voi selailla nuolinapeilla yritystiedot näkymässä, kun laittaa täpän vasemmassa laidassa näkyvään kohtaan ” Näytä poistetut yritykset”.

Tai voit mennä yrityshakuun ja valita otsikolta ” Hae poistetut yritykset” ja suorittaa haun normaalisti.

Poistetun yrityksen palauttaminen aktiiviseksi

Kun poistettu yritys on etsitty kohdalle, voidaan se palauttaa aktiiviseksi painamalla keskellä ruutua näkyvää painiketta Poistettu ” Palauta yritys ”.  Jonka jälkeen yritys on taas normaalisti hakuruuduilla mukana.