Käyttöoikeuksien ja asetusten määrittely

Pääkäyttäjän tulee aktivoida palvelunhallinnassa kaikille tarvittaville käyttäjille/käyttäjäryhmille ja taloyhtiöille oikeudet Saunavuorot sovellukseen.

Valitse Sovellustyypiksi Rekisterit ja anna oikeudet Saunavuorot ja Perustiedot.

Käyttöoikeus
KäyttöMuutosLisäysPoisto
Saunavuorot
X
X
XX
- PerustiedotX

Taloyhtiökohtaisesti määritä Kiinteistönhallinnan Yhtiön ohjaustiedoissa – välilehdellä Ohjaustiedot II päivien lukumäärä, milloin saunavuorolistalla näkyy että saunavuoro vapautuu.

Tarkista, että maksulajeista löytyy Saunamaksu – maksulaji.