Laskutus

Sopimuksen laskutus tapahtuu -painikkeesta vasemmasta reunasta.

Määrittele aikaväli mille halutaan lasku tehdä, mikä sopimusnumero, mille asiakkaalle ja mille sopimustyypille.

Hae aineisto ja laskuta –painikkeella aineistoa voi tarkastella ennen laskutusta ja halutessaan voi vielä poistaa rivejä valitsemalla poistettavan rivin ja Poista rivi –painikkeella.

Laskuja voi selata nuolista

Laskutus aloitetaan Laskuta -painikkeella.

Laskuta suoraan –painike lähettää laskun suoraan lähetysjonoon ja tässä kohtaa voidaan myös tulostaa lasku.

Laskutettujen laskujen ja eräpäivien tarkastelu

–painikkeesta näkee luodut laskut ja PDF-laskun voi avata klikkaamalla hiirellä laskuriviä.

Tarvittaessa viimeisimmän laskun voi hyvittää Tee hyvityslasku –painikkeesta

Päänäkymän  –painikkeesta voi tarkastella tulevien jaksojen eräpäiviä.