Myynnin suoritusten tiliöintien asetukset

Näet Suoritusten tiliöinnit -asetussivun, jos sinulle on annettu käyttöoikeudet: Web sovellukset - Saatavienhallinnan asetukset. Tiliöintien näyttämiseen ja listaukseen riittää sovelluksen Käyttö-oikeus. Tiliöintien tallennukseen tarvitaan Muutos-oikeus.

Suoritusten tiliöintien asetuksissa voit  tarkastella, muokata, lisätä, poistaa ja kopioida suoritusten tiliöintejä.

Tiliöinnin tietojen muokkaaminen

Napsauta tiliöinnin riviä, niin näet kyseisen tiliöinnin tarkemmat tiedot.

Voit muokata tiliöinnin näkyvää nimeä kirjoittamalla haluamasi nimen Selite-kenttään.

Voit muokata kutakin tiliöinnin asetusta valitsemalla haluamasi vaihtoehdon alasvetovalikoista.

Kun olet muuttanut asetukset mieleisiksesi, napsauta Tallenna-painiketta tallentaaksesi muutokset.

Uuden tiliöinnin luominen

Napsauta Lisää tiliöinti -painiketta aloittaaksesi uuden tiliöinnin luomisen. Tyhjä tiliöintiruutu avautuu.

Syötä uudelle tiliöinnille haluamasi tiedot. Kun olet tyytyväinen tietoihin, napsauta Tallenna-painiketta tallentaaksesi kaikki tekemäsi muutokset.

Tiliöinnin kopioiminen

Napsauta Kopioi-painiketta sen tiliöinnin kohdalla, jonka haluat kopioida. Fivaldi luo uuden tiliöinnin kopioimasi tiliöinnin tiedoilla ja näyttää sen ensimmäisenä listassa. Muokkaa haluamasi tiedot, ja napsauta Tallenna-painiketta tallentaaksesi muutokset.

Tiliöinnin poistaminen

Napsauta Poista-painiketta sen tiliöinnin kohdalla, jonka haluat poistaa.

Fivaldi ei kysy, haluatko varmasti poistaa tiliöinnin, vaan tiliöinti poistuu heti, kun painat Poista-painiketta.