Raporttiajojen uudelleenkäynnistys

Jos haluat poistaa kaikki raporttiajot käytöstä ja ottaa uudelleen käyttöön vain tietyt raporttiajot, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Avaa Raporttiajot-sivu. Raporttiajojen hallinta avautuu, kun napsautat omaa käyttäjänimeäsi, valitset Asetukset avautuvasta valikosta, ja napsautat Yleinen Raporttiajot.

2. Valitse kaikki raportit valitsemalla valintaruutu taulukon otsikkorivin vasemmasta reunasta. Tämän jälkeen napsauta painiketta Poista ajot. Voit myös valita ja poistaa vain automaattiset raporttiajot, jos teillä on omia esivalintoja tallennettuna, etkä halua poistaa niitä.

3. Siirry arkistoon ottamaan arkistoajot uudestaan käyttöön. Avaa arkisto valitsemalla sovellusvalikosta Arkistointi > Arkistointi.

4. Ota arkiston raporttiajot uudelleen käyttöön arkiston perustiedoissa. Valitse Perustiedot > Perustiedot > Määrittele arkistointiasetukset.

5. Valitse Arkiston perustaminen -ikkunassa arkistoitavat moduulit, yleensä vähintään Kirjanpito (minimi) ja jos palkkoja lasketaan Palkanlaskenta (minimi).

6. Syötä kausi mistä lähtien haluat aineiston arkistoituvan (VVVVKK).

7. Lopuksi napsauta Ota käyttöön -painiketta. Arkistoajoja tehdään öisin ja viikonloppuna, ja kun aloitetaan takautuva arkistointi on hyvä odottaa viikonlopun yli, ja katsoa sen jälkeen, ovatko aineistot arkistoituneet onnistuneesti.