Kuittaamattomat ilmoitukset

Näet Fivaldin yläpalkissa kaikkien niiden kuittaamattomien ilmoitusten lukumäärän, joihin sinulla on käyttöoikeus. Ilmoituksia voi olla kaikista niistä yrityksistä, johin sinulla on käyttöoikeus.

Näet kaikki kuittaamattomat ilmoitukset napsauttamalla kellokuvaketta. Kuittaamattomat ilmoitukset -sivupaneeli avautuu.

Fivaldin ilmoitukset on jaettu neljään ilmoitusluokkaan:

• Onnistunut, jonka merkkinä on vihreä ympyräkuvake
    • Onnistunut-tyyppinen ilmoitus kertoo Fivaldin onnistuneesta toiminnasta ja on informatiivinen. Ilmoitus ei yleensä vaadi toimia sinulta.
  • Info, jonka merkkinä on sininen ympyräkuvake
    • Info-tyyppinen ilmoitus kertoo sinulle hyödyllistä tietoa. Sinun voi olla hyödyllistä tehdä jotain toimia Fivaldissa ilmoituksen perusteella.
  • Varoitus, jonka merkkinä on oranssi kolmiokuvake
    • Varoitus-tyyppinen ilmoitus kertoo yleensä sinun tai jonkun muun käyttäjän tekemästä virheestä, jonka vuoksi Fivaldi ei ole toiminut tarkoituksenmukaisesti. Toimi ilmoituksen perusteella.
  • Poikkeus, jonka merkkinä on punainen ympyräkuvake
    • Poikkeus-tyyppinen ilmoitus kertoo Fivaldin virheestä. Tarkista virheen syy ja toimi tarpeenmukaisesti.

Kuittaamattomat ilmoitukset on jaettu kahteen välilehteen, Kriittiset ja Tiedoksi. Kriittiset-välilehdellä näytetään varoitus- ja poikkeus-ilmoitukset. Tiedoksi-välilehdellä näytetään info- ja onnistunut-ilmoitukset. Listassa näytetään uusin ilmoitus ensin.

Fivaldi ryhmittelee samasta aiheesta tulleita ilmoituksia yhteen. Tällöin näet ilmoituskuvakkeen alla numeron, joka kertoo, kuinka monta kyseisentyyppistä ilmoitusta on kuittaamatta.

Ilmoitusten lukeminen

Voit lukea ilmoituksen napsauttamalla sitä listasta. Ilmoitus avautuu sivupaneeliin. Jos napsautat ryhmiteltyä ilmoitusta, näet listan yksittäisistä ilmoituksista ja voit sitten napsauttaa haluamaasi ilmoitusta lukeaksesi sen.

Ilmoitukset on tehty mahdollisimman informatiivisiksi, joten sinun pitäisi pystyä tekemään tarvittavat toimet suoraan ilmoituksen perusteella. Ilmoituksissa voi myös olla linkkejä aiheeseen liittyviin Fivaldin ohjeisiin.

Voit lukea ilmoituksia myös Ilmoitushistoria-näkymästä. Lue Ilmoitushistoria-ohje.

Ilmoitusten kuittaaminen

Voit kuitata haluamasi ilmoitukset suoraan Kuittaamattomat ilmoitukset -näkymästä. Valitse valintaruutu haluamiesi ilmoitusten kohdalla. Voit myös valita kaikki ilmoitukset valitsemalla listan yläpuolella olevan valintaruudun.

Kun olet valinnut ne ilmoitukset, jotka haluat kuitata, napsauta Kuittaa valitut -painiketta. Jos haluat kirjoittaa kommentin kuittauksesi yhteyteen, napsauta nuolta alaspäin ja valitse Kuittaa valitut kommentilla.

Huomaa, että sama ilmoitus on saatettu lähettää useammalle Fivaldi-käyttäjälle. Kuittaus poistaa ilmoituksen kaikkien käyttäjien Kuittaamattomat ilmoitukset -näkymästä.

Kuittauksen jälkeen ilmoitus häviää listasta. Voit lukea kuitatut ilmoitukset myöhemmin Ilmoitushistoria-sivun kautta.

Fivaldin sovellukset kuittaavat myös ilmoituksia automaattisesti, kun ilmoitukseen liittyvä ongelma on selvinnyt.