Aineistosiirrot-sovelluksen käyttöönottaminen

Sovelluksen kytkeminen päälle vaatii käyttöoikeuden lisäämisen joko käyttäjäryhmälle tai yksittäiselle käyttäjälle yrityskohtaisesti. Tämä onnistuu avamaalla Sovellusikkunan Fivaldin etusivulla ja navigoimalla Palvelunhallinta-apuohjelmaan Muut -välilehden alta.

Valitse ensin käyttäjätunnus tai käyttäjäryhmä, jolle haluat määrittää sovelluksen käyttöön ja valitse Käyttöoikeudet -osion vasemmasta alasvetovalikosta yritys, jolla haluat kytkeä sovelluksen käyttöön. Valitsemalla oikeanpuoleisesta alasvetovalikosta sovellustyypiksi Web-sovellukset saat Aineistosiirrot sovelluksen käyttöoikeuden näkyviin. Lisää ruksi kaikkiin neljään käyttöoikeuteen tuplaklikkaamalla Aineistosiirrot -riviä tai klikkaamalla ruksit päälle yksitellen.

Kun käyttöoikeudet ovat määritelty, löytyy sovellus Fivaldin etusivun ylävalikosta. Sovellus avataan Fivaldin ylävalikon Muut -hakemiston alta. Sovellus on heti käyttövalmiina, eikä vaadi asetusten määrittelyä ennen käyttöä.