Maksujen tiliöintiä ei ole asetettu ostoreskontran perustiedoissa.

Virheilmoitus tulee näkyviin, jos ainuttakaan maksun tiliöintiä ei ole määritelty Ostoreskontran perustiedoissa (sovellusikkuna > Ostot-välilehti > Ostoreskontra > ylävalikosta Ostoreskontra > perustiedot > Maksujen perustiedot -välilehdellä). Katso myös ohje: Maksujen perustiedot.

Yrityksen pankkitiliä ei ole liitetty Fivaldi pankkisopimukselle Pankkiyhteyden perustiedoissa

Pankkiyhteys ei käytössä kyseisen pankkitilin osalta. Yrityksen pankkitilien, joita maksatuksessa käytetään, on oltava kytkettynä Fivaldin Pankkiyhteydessä olevalle pankkisopimukselle, ja pankkitilille on oltava valittuna SEPA-maksuaineistojen lähetys. Pankkisopimukselle liittäminen on tehtävä Pankkiyhteyden asetuksissa (sovellusikkuna > Maksuliikenne-välilehti > Pankkiyhteys > ylävalikosta Pankkiyhteys > Perustiedot > Sopimukset-välilehdellä). Katso myös ohjeet: Pankkitilien liittäminen maksuliikennesopimukseen ja Aineistojen määrittäminen pankkitileille.

Error: 404.

Maksatusaineiston luonnin yhteydessä ilmestyvä Error: 404 -virheilmoitus viittaa puutteellisiin pankkitilin asetuksiin tai käyttöoikeuksiin. Tarkista seuraavat asiat:
  • Yrityksen perustiedot > Pankkitiedot-välilehti > Maksajatunnus-kenttään on annettu oikea maksajatunnus. Tarkista maksajatunnus tarvittaessa pankkisopimukselta. Yleensä maksajatunnus on 0 + y-tunnus ilman väliviivaa.
  • Oikeudet on annettu ohjeiden mukaisesti. Katso myös ohje: Käyttöoikeudet - Web-maksatus.