Yleistä Asukastiedotuksesta

Asukastiedotus on Visma Fivaldin web-puolen sovellus. Sen avulla voidaan lähettää tiedotteita kirjeitse ja sähköpostitse. Tiedotuksia voidaan lähettää valittujen yritysten (esim. taloyhtiöt) asunnon omistajalle, asukkaalle, sekä henkilöryhmille.

Löydät esimerkit Asukastiedotuksen ilmoituksista ohjeesta Asukastiedotuksen ilmoitukset.

Oikeuksien antaminen Palvelunhallinnasta

Yritys tulee mukaan sovelluksessa näytettävään yritysluetteloon, kun sille on annettu Visma Fivaldin sovellusikkunassa oikeus Asukastiedotus-sovellukseen:

• Palvelunhallinta  →  valitaan sovellustyypiksi Web-sovellukset  →  annetaan kaikki oikeudet Asukastiedotus-sovellukselle

Ennen asukastiedotuksen käyttöä tulee myös asettaa oletuslähetystapa tiedotteiden lähettämiseen. Tämä on ohjeistettu ohjeessa Viesti-näkymä.

Sovelluksen avaaminen Visma Fivaldista

Kun yritykselle on asetettu oikeudet, sovellukseen pääsee Visma Fivaldin web-puolelta ylävalikon kautta seuraavasti:

• Kiinteistöhallinta  →  Tiedottaminen  →  Asukastiedotus

Sovellus koostuu neljästä näkymästä, joiden välillä edetään vaihe kerrallaan:

• Henkilöt ja yritykset
  • Valitut henkilöt
  • Viesti
  • Yhteenveto