Viesti-näkymä

Lähettäjäyritys

Valitaan yritys jonka nimissä tiedotteet lähetetään.

HUOMIOI:  Kirjeitä lähetettäessä kustannukset menevät valitulle lähettäjäyritykselle, eli kulut eivät jakaudu automaattisesti taloyhtiökohtaisesti.

Lähetystapa

Valitaan lähetystapa tiedotteiden lähettämiseen.

• Henkilön oletusvalinta
    • Tiedote lähetetään Visma Fivaldin sovellusikkunan Henkilötiedoissa (Kiinteistöhallinta > Henkilötiedot) määritellyn lähetysryhmän asetuksen mukaisesti. Huomioi seuraavat asiat:
      • Web-puolen asukastiedotus ei tue “Tulostus”-lähetystapaa. Jos tämä on valittu henkilötiedoissa Asukastulosteiden lähetystavaksi, asukastiedotus lähetetään sen sijaan kirjeenä.
      • Jos henkilötiedoissa on valittu lähetysasetukseksi “Oletus”, käytetään yhtiölle määriteltyä oletuslähetystapaa.

• Yhtiötä koskeva lähetysryhmän oletuslähetystapa asetetaan Visma Fivaldin sovellusikkunan Yhtiön ohjaustiedoissa (Kiinteistöhallinta > Yhtiön ohjaustiedot) Tuloste- ja lähetysryhmät -välilehdellä.
    • Web-puolen asukastiedotus ei tue “Tulostus”-lähetystapaa. Jos tämä on valittuna oletuslähetystavaksi, asukastiedotus lähetetään sen sijaan kirjeenä.

• Sähköposti
    • Tiedote lähetetään kaikille sähköpostina.
  • Kirje
    • Tiedote lähetetään kaikille kirjeenä.
HUOMIOI: Kirje-lähetystapa vaatii käyttöönotetun tulostuspalvelun. Mikäli tiedote lähetetään kirjeenä, mutta tulostuspalvelu ei ole käytössä, kirje jää lähetysjonoon ja käyttäjä saa viestin epäonnistuneesta lähetyksestä ilmoituksiin. Jos tulostuspalvelu otetaan käyttöön kahden viikon kuluessa, kirjeet lähtevät eteenpäin käyttöönoton jälkeen. Tulostuspalvelun käyttöönotto on ohjeistettu Tulostuspalvelun käyttöönotto -ohjeessa.

Sähköpostin vastausosoite

Annetaan sähköpostiosoite, jonka nimissä tiedotteet lähetetään. Oletuksena tulee Yhtiön perustiedoissa määritelty sähköpostiosoite.

Aihe

Annetaan otsikko sähköpostille ja kirjeelle.

Viesti

Kirjoitetaan viestin sisältö.

Esikatsele sähköpostina

Mahdollisuus esikatsella lähetettävän sähköpostin sisältöä.

Esikatsele kirjeenä

Mahdollisuus esikatsella lähetettävän kirjeen sisältöä. Koska vastaanottajia voi olla useita, vastaanottajan nimi- ja osoitetietoja ei näytetä tässä esikatseluvaiheessa.