Valitut henkilöt -näkymä

Edellisellä sivulla määriteltyjen henkilöryhmä- ja yritysvalintojen perusteella muodostetaan lista tiedotettavista henkilöistä.

• Henkilöitä voidaan etsiä kirjoittamalla listattuja tietoja tai osia niistä Etsi-kohtaan.
  • Henkilörivin lopussa olevalla roskakori-kuvakkeella kyseinen henkilö voidaan poistaa tiedotettavien henkilöiden listalta.

Napsauttamalla ”Vie CSV tiedostoon”-kohtaa henkilölista voidaan tallentaa CSV-muotoisena.