Tämän ohjeen sisältö on päivitetty tammikuussa 2019. Huomioithan, että Fivaldi on saattanut päivittyä toiminnallisuuden osalta ohjeen päivityksen jälkeen. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan meihin yhteydessä.

Arkiston käyttöoikeudet

Arkiston käyttöoikeudet määritellään Fivaldin Palvelunhallinnassa (sovellusikkuna > Muut > Palvelunhallinta).

Arkiston pääkäyttäjä tarvitsee:

• Arkistointi (kaikki)
  • Arkiston pääkäyttäjä
  • Käyttötiedot
  • Roolit
  • Perustiedot
  • Tiedostojen vienti
  • Raporttiajojen pääkäyttäjä (kaikki)

Arkisto käyttäjä tarvitsee:

• Arkistointi (kaikki)

Oikeuksien määrittely

• Valittu ryhmä
    • Vasemmassa laidassa näkyy mikä käyttäjä / käyttäjäryhmä on valittuna. Tässä tapauksessa valittuna on ryhmä "Toimistotarvike Moilanen"
  • Valittu yritys
    • Käyttöoikeudet-otsikon alla valitaan yritys, jolle oikeuksia myönnetään.
  • Valittu sovellustyyppi
    • Sovellustyyppi-valikossa valitaan minkä sovellus-tyypin oikeuksia halutaan antaa. Kun annetaan käyttäjälle Arkistointi-sovellukseen oikeus, on tähän valittava Web-sovellukset
  • Arkistointi
    • Kaikki oikeudet käyttö, muutos, lisäys ja poisto voi laittaa kaikille arkiston käyttäjille. Vaikka käyttäjälle on annettu kaikki oikeudet, niin silti tunnuksella ei vielä tässä vaiheessa ole mitään oikeuksia arkistoituun materiaaliin. Arkiston pääkäyttäjän pitää arkiston asetuksissa määrittää käyttäjille oikeudet mitä käyttäjät voivat tehdä hakemisto- tai tiedostokohtaisesti.
  • Arkiston pääkäyttäjä
    • Hallinnoi muiden käyttäjien oikeuksia arkistoituun materiaaliin
    • Käynnistää arkiston automaattiajot
    • Tämä oikeus antaa kaikkiin arkistoituihin tiedostoihin kaikki oikeudet
  • Käyttötiedot
    • Oikeus tuo arkistossa Käyttötiedot-välilehden valittavaksi, josta voi katsoa kuinka paljon tiedostoja ja tilaa on arkistossa.
  • Perustiedot
    • Oikeus muokata dokumenttityyppejä
    • Oikeus muokata hakukenttiä
    • Pääsy Aineistoajoihin
  • Roolit
    • Oikeus päästä Roolit-välilehdelle, jossa muokataan käyttäjän rooleja arkistossa (pääkäyttäjä ominaisuus)
  • Tiedostojen vienti
    • Antaa käyttäjätunnukselle oikeuden viedä arkistosta tiedostoja omalle koneelle.
  • Raporttiajojen pääkäyttäjä
    • Hallinnoidaan arkistossa käynnistettyjä raporttiajoja.