Web-maksatusta käytetään Fivaldin Ostolaskujen kierrätys -sovelluksen Laskulista-välilehdellä näkyvillä painikkeilla. Vahvista valitut maksuun… -painikkeella voit lähettää valitsemiesi laskujen maksut Fivaldin Pankkiyhteys-sovellukseen, jossa voit lähettää maksatusaineistot edelleen pankkiin. Lue myös ohjeet Fivaldin Pankkiyhteyden käyttämisestä. Kirjaa valitut maksetuksi… -painikkeella voit kirjata maksusuorituksia laskuihin, joiden maksu on suoritettu Fivaldin ulkopuolella.