Haku yritysrekisteristä

Yritysryhmä

= voit määritellä haussa kriteeriksi vain tietyn yritysryhmän tai hakea yrityksiä kaikista yritysryhmistä (oletus on näytä kaikki).

Hae asiakkaita/toimittajia

= voit määritellä haussa kriteeriksi vain Asiakkaat, vain Toimittajat, vain Asiakkaat/Toimittajat, vain ne yritykset jotka eivät ole kumpiakaan taikka hakea yrityksiä kriteerillä ”Näytä kaikki” (oletus).

Hae poistetut yritykset

a.) mikäli kohtaa ei haussa ruksata. Hakuruudulle etsitään vain ei poistettuja yrityksiä.

b.) mikäli ennen hakua ruksataan ko. kohta, näyttää hakutoiminto vain poistettuja yrityksiä.

Hae yrityksen kaikki osoitteet

a.) mikäli kohtaa ei haussa ruksata. Hakuruudulle tulee näkyviin yrityksien osoitteista vain pääosoitteeksi merkityt osoitteet. Jos yrityksellä ei ole yhtään osoitetta merkattuna pääosoitteeksi, haussa ei näy osoitetta ko. yrityksen kohdalla.

b.) mikäli ennen hakua ruksataan ko. kohta, näyttää hakutoiminto jokaisen yrityksen kaikki osoitetiedot. Mikäli samalla yrityksellä on esim. tallennettu sekä postiosoite että toimitusosoite, haku näyttää yrityksen kahdella rivillä ja molemmat osoitteet näkyvät hakuruudulla.

Hae

= käynnistää etsinnän. Hae painikkeella voit myös aloittaa etsinnän alusta (eli nollata edellisen haun).

Uusi

= perustaa uuden yrityksen.

Jos yritystä ei haussa löydy, voit Uusi -painikkeella mennä suoraan uuden yrityksen perustamiseen.

Poistu

= poistuu hakuruutu näkymästä.

Yrityksiä voi etsiä myös seuraavilla yksittäisillä tiedoilla

• Yritystunnus

• Nimi

• Y-tunnus

• Lähiosoite

• Lähiosoite2

• Postinumero ja – toimipaikka

• Maa

• Yritysryhmä

• Yrityssegmentti

• Viimeisin yhteydenotto

• Luottokielto

• Ei toivottu

• Puhelin

• Telefax

• Lisätieto (lyhyt lisätieto asiakkaan takana)

• Lisätietoa (pitkä lisätieto asiakkaan takana)