Lainaosuuslaskennan raportit

Kiinteistönhallinan raporteista löytyy Lainaosuudet > Lainaosuuslaskelma.

Lainaosuuslaskelma -raporttia voi käyttää esim.

• raportin voi tallentaa kirjanpidon liitteeksi todentamaan lyhennystä osakaslyhennyksen yhteydessä
  • tilinpäätöksessä raportin voi liittää Liitetietotositteisiin todentamaan lainan tilannetta tilinpäätöshetkellä
  • raportilta näkee selkeästi mikä on huoneistojen lainaosuus, osuus yli-/alijäämästä ja kokonaisosuus (kokonaisosuus on sama kuin velkaosuus sovellusikkunan lainaosuuslaskelmalla)

• Anna laskelman loppupäivämäärä ja alkupäivämäärä.
  • Valitse laina josta haluat laskelman luoda.
  • Valitse huoneisto tai kaikki huoneistot tai ei huoneistotietoja ollenkaan
  • Tulosta/tallenna.

Raportilla ensin näkyy lainan kokonaistilanteesta tiedot:

Ja viimeisellä sivulla näkyy huoneisto/huoneistot mikäli ne on valittu: