Yleistä

Fivaldin sisäänkirjautumistunnus muuttuu sähköpostiosoitetyyppiseksi Visma Connect -käyttäjätunnukseksi.

• Muutos parantaa Fivaldin tietoturvaa mahdollistamalla 2-vaiheisen tunnistautumisen.
  • Myös unohtuneen salasanan vaihto onnistuu nykyaikaisesti Fivaldin uudelta kirjautumissivulta salasanan vaihtolinkillä.
  • Lisäksi samalla Visma Connect -käyttäjätunnuksella voidaan kirjautua kaikkiin käyttäjän Visma Connect-tunnusta käyttäviin Visma-sovelluksiin.

Uuden Fivaldi-kirjautumissivun lisäksi muutos näkyy myös palvelunhallinnan käyttäjätietojen käsittelyssä, jossa käyttäjän nimikenttä on jaettu etu- ja sukunimikentiksi. Sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron muuttaminen sekä salasanan vaihtaminen tapahtuu käyttäjän Visma Connect –synkronoinnin jälkeen Visma Connectissa. Fivaldissa nämä toimenpiteet on estetty.

Sähköpostiosoite ja puhelinnumero vaihdetaan Visma Connect-alueella Omat tiedot kohdassa. Salasanan vaihto muuttuu helpommaksi, koska käyttäjä voi pyytää salasanan vaihtoa aina halutessaan suoraan kirjautumissivulta ”Unohtunut salasana” -linkistä, jolloin vaihtolinkki lähetetään käyttäjän omaan sähköpostiin.

Koska Fivaldin uusi Visma Connect –käyttäjätunnus on sama kuin henkilön Fivaldi- sähköpostiosoite, tulee ennen tunnuksen luontia varmistua siitä, että käyttäjälle on Fivaldiin syötetty sähköpostiosoite ja että syötetty sähköpostiosoite ei ole käytössä kenelläkään muulla saman asiakasympäristön käyttäjällä.

Näiden pakollisten käyttäjätietojen tarkistamista ja muokkausta varten on asiakasympäristöjen ylläpitäjille luotu apuohjelma Visma Connect Migraatiotyökalu.