Uuden käyttäjäryhmän perustaminen tapahtuu vasemman palkin ”Uusi käyttäjäryhmä” - painikkeella.

Siirry nimikenttään johon voi syöttää halutun nimen ryhmälle. Vältä kuitenkin liian pitkiä nimiä. Ohjelma antaa sivun alalaidassa virheilmoituksen mikäli suurin sallittu merkkimäärä ylittyy.

Tyypiksi valitaan oletus eli ”Käyttöoikeusryhmä” jos kyseessä olevan ryhmän käyttäjät ovat yrityksen omia käyttäjiä.

Määrittele seuraavaksi käyttäjäryhmän käyttöoikeudet ja käyttäjät.

Käyttöoikeuksien määrittely ryhmälle

Jos käyttäjäryhmään ei ole vielä liitetty yhtään käyttäjää , voit kopioida käyttöoikeudet ryhmälle "Kopioi oikeudet käyttäjältä / ryhmältä" toiminnon avulla.

Tai voit määritellä oikeudet kuten käyttäjätunnukselle eli Käyttöoikeudet - osion kautta.

Käyttäjän lisääminen ryhmään

Liitä uusi käyttäjä -painikkeesta avautuu "Käyttäjän lisäys" ruutu. Tässä näkyy kaikki ne käyttäjät jotka eivät vielä kuulu kyseiseen ryhmään.

Voit liittää käyttäjän ryhmään tupla klikkaamalla hiiren vasenta halutun käyttäjän kohdalla.

Käyttäjän lisäys ryhmään ei onnistunut

Jos ohjelma ilmoittaa, että "käyttäjän lisäys ryhmään epäonnistui, käyttäjien määrä ylittyi x sovellusten osalta", katso ilmoituksesta minkä sovellusten tai raporttien osalta käyttäjämäärät ylittyivät.

Yleiset asetukset –näkymässä, voit tarkistaa annetut käyttöoikeudet sovelluskohtaisesti.

Tilanne voi olla se, että ko. ryhmälle on turhaan laitettu sellaisia oikeuksia jotka eivät kuulu olla ko. ryhmän käyttäjillä.

Silloin poista ylimääräiset oikeudet tältä ryhmältä ja yritä käyttäjän lisäystä uudelleen. Huom! turhien käyttöoikeuksien poisto tulee tehdä jokaisesta yrityksestä johon tällä ryhmällä on oikeuksia. Tämän saa tehtyä niin, että karsii oikeudet ensin yhden yrityksen osalta ja kopioi nämä muutokset kerralla kaikkiin muihin yhtiöihin.

Ota yhteys myyntiin jos käyttöoikeuksien määriä on tarve kasvattaa.

Käyttäjän poistaminen käyttäjäryhmästä