Sidokset

Käyttäjätunnukselle oletusmyyjä

Käyttäjätunnukselle voidaan sitoa yrityskohtaisesti myyjä. Tunnukselle valittu myyjä tuodaan oletuksena Tilaustenkäsittelyyn ja WebLaskutukseen kun kyseinen käyttäjätunnus luo uusia tilauksia/laskuluonnoksia. Myyjät on ensin perustettava myynnin perustiedoissa

• Siirry käyttäjät listalla halutun käyttäjätunnuksen kohdalle ja valitse listalta oikea yritys -> klikkaa Sidokset -painiketta
  • Valitse haluttu oletusmyyjä
  • Hyväksy muutokset OK:lla

Käyttäjätunnukselle oletusostaja

Käyttäjätunnukselle voidaan sitoa yrityskohtaisesti ostaja. Tunnukselle valittu ostaja tuodaan oletuksena Ostotilaukselle kun ko. tunnus luo uusia ostotilauksia.

Ostajat on ensin perustettava ostotilauksien perustiedoissa.

• Siirry käyttäjät listalla halutun käyttäjätunnuksen kohdalle ja valitse listalta oikea yritys -> klikkaa Sidokset -painiketta
  • Valitse haluttu oletusostaja
  • Hyväksy muutokset OK:lla

Käyttäjätunnukselle työnsuorittaja

Työnsuorittaja ja Yritys - kentät liittyvät Tehtävienhallinta - sovellukseen.