Näissä ohjeissa kerrotaan kuinka palkkalaskelmat voi lähettää Visma Fivaldista.

Visma Fivaldissa on mahdollista lähettää palkkalaskelmia kolmella eri tavalla: Tulostamalla ne itse, lähettämällä ne Visma Verkkopalkkana tai lähettämällä ne tulostuspalveluun.

  • Tulostus: Palkanlaskija tulostaa palkkalaskelman Fivaldista PDF-muodossa ja toimittaa ne palkansaajalle haluamallaan tavalla.
  • Visma Verkkopalkka: Palkansaaja pääsee näkemään palkkalaskelmansa verkkopankkinsa kautta. Palkkalaskelman saapumisesta on mahdollista ilmoittaa lisäksi tekstiviestillä.
  • Tulostuspalvelu: Palkkalaskelma lähtee Visma Fivaldista sähköisenä tulostuspalveluun, joka tulostaa palkkalaskelman ja toimittaa sen palkansaajan kotiin postitse.
HUOMIOI:  Aiemmin lähetysvaihtoehtona ollut sähköpostilähetys poistui 25.4.2019. Käytössä vielä olleet sähköpostivälitystavat on muutettu Tulostus-välitystavaksi. Ohjeessa Tulostus-lähetystavan muuttaminen verkkopalkaksi toimintopainikkeella ohjeistetaan, miten se voidaan muuttaa Visma Verkkopalkaksi avustetusti erillisen painikkeen avulla.
HUOMIOI: Massatulostuspalvelu pitää erikseen tilata AutoInvoice-rekisteröinnin kautta. Lue ohje Rekisteröinti.
HYVÄ TIETÄÄ:  Visma Verkkopalkan ja tähän optiona liittyvän tekstiviestin lähetyksen sekä tulostuspalvelun käyttö laskutetaan voimassa olevan hinnaston ja käyttöehtojen mukaisesti.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.