Kuluttajalaskutus | Finanssialan tarjoama laskuttajailmoitusten teko-ohjelma

Siirry Finanssialan laskuttajailmoitusten teko-ohjelmaan.

• Kopioi osoiterivi selaimeesi ja siirry Finanssialan tarjoamaan laskuttajailmoitusten teko-ohjelmaan: http://www.finanssiala.fi/fkmaterials/laskuttajailmoitus/FinvoiceSenderInfo.htm
  • Valitse ”Choose File” ja etsi aiemmin mahdollisesti tallennettu tiedosto näkymään:

Käytössä Fivaldi Pankkiyhteys

Käytössä AutoInvoice-palvelu

• Ja/tai klikkaa toiminnosta jota ollaan tekemässä: Uusi = ADD (Uusi laskuttajailmoitus) | Muutos = CHANGE (Laskuttajailmoituksen muutos) | Poisto = DELETE (Laskuttajailmoituksen poisto).
  • Valitse pankit (Huom. Fivaldissa ei ole tukea DnB NOR Bank (DNBAFIHX) laskuttajailmoituksien luonnille. Tarvittaessa ko. pankin kaikki sanomat (ADD, CHANGE, DELETE) on luotava ulkoisena aineistona.)
  • Tee tarvittavat muokkaukset.
  • Kun kaikki tarvittavat muutokset ovat valmiina, klikkaa lopuksi ”Tallenna”.
  • Tallenna tiedosto uuteen kansioon, esimerkiksi C:\laskuttajailmoitus\
  • Jatka toimenpiteitä valitun välitystavan ohjeen mukaisesti.

Käytössä Fivaldi Pankkiyhteys

Käytössä AutoInvoice-palvelu