Varmenteen päättäminen

Varmenne päätetään menemällä varmenteelle ja napsauttamalla päätettävää varmennetta. Tämän jälkeen napsauta Päätä varmenne -painiketta.

Ennen varmenteen päättämistä käyttäjältä pyydetään vielä varmistus. Toimenpide on lopullinen. Mikäli varmenteen päättää aiheettomasti, tulee ottaa yhteyttä tulorekisteriin uuden varmenteen hakemiseen tarvittavan tunnuksen / salasanan saamiseksi.

HYVÄ TIETÄÄ:  Varmenteen päättäminen estää vain varmenteen käyttämisen Visma Fivaldista. Jos varmenne halutaan poistaa kokonaan käytöstä, otetaan yhteyttä tulorekisteriin. Varmenne voidaan poistaa kokonaan käytöstä vain tulorekisterin toimesta. Kokonaan käytöstä poistetulle varmenteelle ei voi lisätä yrityksiä.