Voit ladata tilikartat omalle tietokoneellesi alla olevista linkeistä. Napsauta linkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tallenna linkki nimellä.

Liikekirjuri

Yhdistystilikartta

Asunto-osakeyhtiö ja kiinteistöosakeyhtiö

Tehdyt muutokset tilikarttoihin

Muutokset mallitilikarttoihin 08/2024

• Tilikarttoihin on päivitetty alv-muutoksen myötä 1.9.2024 päivittyneet verokannat.
  • Liikekirjurin tilikartoista on poistettu maahantuontien alv-määrityksistä ylimääräiset selitteet (Y%, A1% ja A2%).
  • Liikekirjurin tilikartoista on siirretty 1763 Arvonlisäverosaamiset -tili Vastaavaa puolelle Muut saamiset -ryhmään.

Muutokset mallitilikarttoihin 12/2022

• Fivaldin liikekirjuri-tilikartat on päivitetty vastaamaan korjattua Marginaalivero-ohjeistusta.
  • Liikekirjuri-tilikarttoihin on lisätty marginaaliverotuksen helpompaa käyttöönottoa varten Marginaalivero-ohjeen mukaiset oletustilit ja ALV-määritykset.
  • Vanhan ohjeen mukainen tili Laskennallinen alv-saaminen, marg.verolliset ostot 1762 vaihdettiin tiliksi 1766.
  • Tilikartoista poistettiin tositesyöttö-valinta ALV-määritykseltä ”Ostot EI verokäsittelyä 0%”.

tkt
tkt
tkt
tkt
tkt
tkt
tkt
tkt
tkt