Kuitteja lähettävä Visma Scanner -mobiilisovelluksen käyttäjä ja kuitteja Fivaldissa kirjaava käyttäjä tarvitsevat molemmat käyttöoikeuksia Kuittienhallinta-sovelluksen käyttöön. Katso myös ohjevideo artikkelin lopusta.

Voit muokata käyttöoikeuksia Palvelunhallinta-sovelluksessa (sovellusikkuna > Muut > Palvelunhallinta). Valitse vasemman laidan valikosta se käyttäjä, jonka käyttöoikeuksia haluat muokata.

Kuittien lähettäjä

Kuittien lähettäjän täytyy olla Fivaldin käyttäjä, jolla on Visma Connect -tunnus. Visma Connect -tunnusta käytetään Visma Scanner -mobiilisovellukseen kirjautumiseen. Määritä kuittien lähettäjälle Käyttö-käyttöoikeudet Visma Scanner -sovellukseen haluamallesi yritykselle Fivaldin palveluhallinnassa (Palveluhallinta > Web-sovellukset > Visma Scanner). Tämän jälkeen käyttäjä voi lähettää kyseiselle yritykselle kuitteja Visma Scanner-mobiilisovelluksella.

Huom! Anna käyttöoikeudet Visma Scanner -sovellukseen vain niihin yrityksiin, joihin henkilön tarvitsee lähettää kuitteja. Oikean yrityksen valinta Visma Scannerissa voi muuttua erittäin hankalaksi tai sovelluksen käyttö voi estyä kokonaan, jos käyttäjällä on oikeudet erittäin suuriin määriin yrityksiä.

Kuittien kirjaaja

Määritä kuittien kirjaajalle Käyttö-, Muutos-, Lisäys- ja Poisto-käyttöoikeudet Kuittienhallinta-sovellukseen (Palveluhallinta > Web-sovellukset > Kuittienhallinta) sekä Kuittienhallinnan asetukset -sovellukseen (Palveluhallinta > Web-sovellukset > Kuittienhallinnan asetukset). Tämän jälkeen käyttäjä voi määritellä vaadittavat Kuittienhallinnan asetukset sekä tarkastella ja kirjata yritykselle lähetettyjä kuitteja Fivaldin Kuittienhallinta-sovelluksessa.

Ohjevideo Kuittienhallinnan käyttöoikeuksista