SISÄLTÖ

Uuden tukipyynnön luominen tukisivuilla

Kirjaudu Fivaldin tukisivuille osoitteessa https://support.fivaldi.fi/fi/support/home ja napsauta sivun ylälaidasta Kirjaudu tukeen. Jos et ole vielä rekisteröitynyt tukiportaaliin, lue ohjeet täältä: Tukisivuille rekisteröityminen. Voit luoda uuden tukipyynnön napsauttamalla Uusi tukipyyntö -painiketta.

Täytä lomakkeelle mahdollisimman tarkka kuvaus asiastasi, niin tukipyyntösi käsittely on helpompaa ja nopeampaa. Sähköpostiosoitteesi on täytetty lomakkeelle valmiiksi. Kun kirjoitat tukipyynnöllesi kuvaavan otsikon, ikkunan oikeaan laitaan tulee aiheeseesi mahdollisesti liittyviä ohjeartikkeleita ja -videoita tukisivuilta. Sinun kannattaa vilkaista, voisiko niistä olla apua asiasi selvittämiseen!

Voit lisätä esimerkiksi kuvankaappauksen tai muita tiedostoja napsauttamalla Lisää tiedosto -painiketta.

Kun olet tyytyväinen tukipyyntöösi, lähetä tukipyyntö napsauttamalla Lähetä-painiketta.

Omien tukipyyntöjen tarkasteleminen tukisivuilla

Kirjaudu ensin tukisivuille napsauttamalla Kirjaudu tukeen -painiketta.

Voit tarkastella omia tukipyyntöjäsi napsauttamalla nuolta alaspäin nimesi vieressä ja valitsemalla Omat aktiviteetit

Omat aktiviteetit -näkymässä näet kaikki omat avoimet tai odottavat tukipyyntösi. Voit valita, minkä tilan tukipyyntöjä haluat selata napsauttamalla nuolta alaspäin otsikon oikealla puolella.

Voit muokata ja lähettää lisätietoja tukipyyntöösi napsauttamalla sen auki.

Voit luoda uuden tukipyynnön napsauttamalla Uusi tukipyyntö -linkkiä sivun ylälaidassa. Uudesta tukipyynnöstä lähetetään sähköpostiisi kopio.

Profiilin muokkaus

Profiilin muokkauksesta voit vaihtaa salasanasi sekä muokata omia tietojasi. Voit lisätä tunnuksellesi puhelinnumeron, kuvan ja muita tietoja.