Usean tilauksen poistaminen kerralla

Myyntitilausten massapoistaminen on mahdollista Myynninhallinnan Tilaukset-välilehdellä. Usean tilauksen poistaminen kerralla voi olla käytännöllistä esimerkiksi sellaisessa tapauksessa, jos olet luonut Tapahtumalaskutuksesta tilaukset kaikille asiakkaillesi, ja huomaat, että kaikissa tilauksissa on jokin virhe. Toinen tilanne, jossa massapoistaminen voi olla käytännöllistä on silloin, jos rajapinnan kautta on tuotu Fivaldiin paljon virheellisiä tilauksia.

Aloita usean tilauksen poistaminen napsauttamalla tilauslistan yläpuolella olevaa Tilausten poistaminen -painiketta. Tilauslista muuttuu Tilausten poistaminen -tilaan.

Valitse listasta kaikki tilaukset, jotka haluat poistaa, valitsemalla niiden rivien alussa oleva valintaruutu. Listan yläpuolelta näet, montako tilausta on valittu poistettavaksi. Voit valita poistettavaksi vain laskuttamattomia tilauksia. Voit valita kaikki listan tilaukset kerralla valitsemalla listan yläpuolella olevan valintaruudun.

Kun olet valinnut haluamasi tilaukset, vahvista poistaminen napsauttamalla Poista-painiketta. Jos et haluakaan poistaa tilauksia, napsauta Peruuta-painiketta.

Kun olet napsauttanut Poista-painiketta, Fivaldi pyytää sinulta vahvistuksen poistamiselle.

Huom! Tilausten poistaminen on peruuttamaton toimenpide. Tilauksia ei saa palautettua poiston jälkeen enää takaisin.

Kun olet napsauttanut Vahvista-painiketta, Fivaldi alkaa poistamaan tilauksia. Näet poistamisen etenemispalkin.

Jos haluat keskeyttää tilausten poistamisen, napsauta Pysäytä-painiketta. Poistaminen keskeytyy. Kaikki tilaukset, jotka Fivaldi ehti jo poistaa, on poistettu peruuttamattomasti. Loput tilaukset ovat vielä tallella järjestelmässä.

Jos haluat jatkaa aiemmin valitsemiesi tilausten poistamista, napsauta Jatka-painiketta. Jos haluat keskeyttää poistamisen kokonaan, napsauta Sulje-painiketta.