Turvataso määräytyy käyttäjälle automaattisesti sen mukaan mitä sovelluksia käyttäjälle on määritelty.

Turvataso tulee näkyviin uusille käyttäjätunnuksille kun käyttöoikeudet on määritelty ja kerran poistuttu palvelunhallinnan ruudulta.

Fivaldi WEB yhteysajan pituutta voidaan muokata yleisissä asetuksissa turvatason puitteissa.

Turvataso 1 (matala)

Tähän kuuluvat kaikki käyttäjät joilla ei tarvetta kuulua tiukempaan tasoon

Fivaldi WEB yhteysajan pituus:

Minimi yhteysaika: 5 minuuttia

Maksimi yhteysaika: 720 minuuttia (oletus)

Turvataso 2 (normaali)

Tähän kuuluvat käyttäjät joilla oikeudet seuraaviin sovelluksiin, mutta ei mihinkään tason 3 sovelluksiin:

-Ostoreskontra

-Palkanlaskennan perustiedot

-Palkanlaskenta

-Palkansaajat

-Palkkalajit

Fivaldi WEB yhteysajan pituus

Minimi yhteysaika: 5 minuuttia

Maksimi yhteysaika: 60 minuuttia (oletus)

Turvataso 3 (korkea)

Tähän kuuluvat käyttäjät joilla on oikeudet seuraaviin sovelluksiin:

-Palvelunhallinta

-Pankkiyhteys

Fivaldi WEB yhteysajan pituus

Minimi yhteysaika: 5 minuuttia

Maksimi yhteysaika: 30 minuuttia (oletus)