Allaolevista linkeistä löydät pikaohjeet Visma Fivaldin käyttöön. Mikäli sinulta puuttuu oikeus johonkin ohjeissa mainittuun sovellukseen, olethan yhteydessä Fivaldi-ympäristönne pääkäyttäjään.

Laskutus Myynninhallinnassa

Ostolaskujen kierrätys

Ostoreskontra

Kuittien kuvaaminen ja lähettäminen Visma Scanner -mobiilisovelluksella

Kirjanpidon tositteiden selailu

Talousnäkymä ja Talousnäkymän muokkaaminen

Talousnäkymä on Fivaldin etusivu yrityskäyttäjälle. Näet Talousnäkymässä kaikki yrityksen tärkeät ilmoitukset ja tehtävät. Saat myös kuvan yrityksen taloudellisesta tilanteesta yhdellä silmäyksellä.

Talousnäkymä koostuu yksittäisistä widgeteistä, joiden järjestystä ja näkymistä ruudulla voit muokata sinulle sopivaksi. Tässä ohjeessa Talousnäkymä on esitelty lyhyesti, ja voit jo aloittaa työskentelyn tämän ohjeen avulla. Jos haluat lisätietoja Talousnäkymästä, lue Talousnäkymä-ohje.

Voit muokata Talousnäkymää napsauttamalla Muokkaa näkymää -painiketta. Widgetit-sivupaneeli avautuu. Näet sivupaneelissa kaikki ne widgetit, joihin sinulla on käyttöoikeus kyseisessä yrityksessä.

Widgetin lisääminen Talousnäkymään

Voit raahata haluamasi widgetit Talousnäkymään Widgetit-sivupaneelista.

Widgetin poistaminen Talousnäkymästä

Voit poistaa widgetin Talousnäkymästä napsauttamalla widgetin oikean yläkulman rastia.

Widgettien järjestyksen muuttaminen

Voit muuttaa widgettien järjestystä Talousnäkymässä raahaamalla.

Muutosten tallentaminen

Kun olet tyytyväinen tekemiisi muutoksiin, tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta ikkunan oikeassa alakulmassa. Voit perua muutokset napsauttamalla Peruuta-painiketta.