Tapahtumalaskutus-sovelluksella voidaan tarkastella edelleenlaskutettavia tapahtumia yrityksittäin yhdessä koontinäkymässä. Edellisen kuukauden tapahtumien koonti on saatavilla sovelluksessa aina seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä, paitsi AutoInvoice-tapahtumat aina kuun 5. päivänä. Tapahtumia on saatavilla lokakuusta 2018 lähtien.

Tapahtumalaskutuksen toiminnallisuudet

• Tapahtumien koonti kuukausittain ja yrityksittäin
  • Usean kuukauden ja yrityksen tarkastelu
  • Eri tapahtumatyyppien suodattaminen
  • PDF-raportin tulostaminen
  • Tapahtumien vienti CSV- tai XLSX-tiedostoon
  • Myyntitilauksen muodostaminen tapahtumista Fivaldin Myynninhallintaan

Sovelluksen avaaminen

Voit avata sovelluksen Fivaldin Web-sovelluksista kohdasta Myynti > Tapahtumalaskutus.

Tapahtumien hakeminen

• Valitse ensin yritykset joiden tapahtumia haluat tarkastella. Voit valita yhden tai useampia yrityksiä.
  • Valitse kuukaudet, joiden tapahtumia haluat tarkastella. Voit valita vähintään yhden kuukauden ja enintään 12 kuukautta.
  • Napsauta Hae tapahtumat -painiketta.

Haku tuo ruudulle kaikki yritykset, joilla oli tapahtumia valituilla kuukausilla.

Sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevassa ruudussa näet kaikkien haettujen yritysten tapahtumien yhteenlasketut määrät eriteltynä laskutetuiksi ja laskuttamattomaksi merkittyihin.

Voit suodattaa tapahtumia tapahtumalajikohtaisesti Kaikki tyypit -valikosta.

Voit ladata antamiesi hakuehtojen mukaiset tapahtumat tiedostona omalle koneellesi napsauttamalla sivun oikeassa reunassa olevaa Lataa-painiketta. Valittavissa olevat tiedostomuodot ovat CSV ja XLSX (Ecxel). Tiedoston luonti saattaa kestää muutamia sekunteja.

Otsikkorivin tiedot

• Otsikkorivillä näet yrityksen numeron ja nimen sekä suluissa yrityksen nimen jälkeen laskuttamatta-tilassa olevien tapahtumien määrän.
  • Väri-indikaattori yrityksen nimen edessä kertoo tapahtumien laskutustilan:
    • Punainen: Kaikki haetut tapahtumat ovat laskuttamatta.
    • Punavihreä: Osa haetuista tapahtumista on merkitty laskutetuksi.
    • Vihreä: Kaikki haetut tapahtumat ovat merkitty laskutetuksi.

Tapahtumien tarkastelu

• Voit tarkastella eri tapahtumien määriä napsauttamalla yrityksen nimeä.
  • Voit siirtää tiedot PDF-raporttiin Lataa PDF-tiedosto -painikkeella.
  • Näet mitä kuukausia tapahtumat koskevat viemällä hiiren Laskuttamatta- tai Laskutettu-sarakkeen otsikon päälle.
  • Näet tapahtumien tarkemman jakauman napsauttamalla kappalemäärän oikealla puolella olevaa sinistä i-painiketta.