Tämän ohjeen sisältö on päivitetty syyskuussa 2017. Huomioithan, että Fivaldi on saattanut päivittyä toiminnallisuuden osalta ohjeen päivityksen jälkeen. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan meihin yhteydessä.

Yrityksen perustaminen

Palvelunhallinnassa perustetaan alustusyritystä varten oma yrityspaikka, jolle määritellään käytettävät sovellukset, rekisterit ja apuohjelmat. Kun oikeudet on annettu, palataan sovellusikkunan päävalikkoon ja klikataan mitä tahansa sovellusta / rekisteriä, jolloin yrityksen alustustoiminto avautuu automaattisesti.

Yrityksen alustaminen

Yrityksen perustamisen ja oikeuksien määrittämisen jälkeen yritykselle ajetaan alustustoiminnossa pakolliset tiedot sen toimivuutta varten.

Kun perustetaan alustusyritystä, valitaan Ei, tätä yritystä ei alusteta.

Valitaan vielä Ota yritys käyttöön alustamatta.

Alustusyritys on nyt otettu käyttöön ja sille voidaan ladata tilikartta ja määritellä tarvittavat perustiedot.