Voit tehdä tilauksia asiakkaillesi helposti ja nopeasti suoraan Fivaldin sisältä Tilaukset-sovelluksella (Muut > Asetukset > Tilaukset).

Tilaukset-sovelluksen kautta voit tarkastella nykyisiä voimassa olevia tilauksia, digitalisoida asiakkaasi sekä tehdä lisätilauksia olemassa oleville digitalisoiduille asiakkaille. Asiakkaasi saavat käyttöoikeuden tuotteisiin välittömästi, ilman toimitusaikaa. Jos haluat peruuttaa asiakkaasi jonkin tilauksen, ota yhteyttä kumppanivastaavaasi. Tilauksen yhteydessä Fivaldi luo uusille käyttäjille Visma Connect -tunnuksen, ja asettaa oletuskäyttöoikeudet tilattuihin sovelluksiin.

Uusien Tilauskaupan kautta tehtyjen tilausten osalta laskutus alkaa ensimmäisestä täydestä kuukaudesta.

Tilaukset-sovellukseen on asetettu sovelluksen julkaisussa käyttöoikeus kaikille niille käyttäjille, joilla on käyttöoikeus Palvelunhallintaan. Jos sinun tarvitsee lisätä jollekin henkilölle käyttöoikeus Tilaukset-sovellukseen tai jos haluat poistaa käyttöoikeuden Tilaukset-sovellukseen, lue tämän ohjeen kohta Tilaukset-sovelluksen käyttöoikeudet.

Asiakkaan digitalisoiminen

Kun haluat digitalisoida (sähköistää) asiakkaitasi, avaa Tilaukset-sovellus (Muut > Asetukset > Tilaukset). Tilaukset-sovelluksen päänäkymässä näet kaikki ne yrityksesi asiakkaat listalla, joiden Tilaukset-sovellukseen sinulla on käyttöoikeus. Näet myös asiakasyritysten digitalisoinnin tilan.

Napsauta listasta asiakasta, jonka haluat digitalisoida. Fivaldi avaa ikkunan, josta näet asiakkaan tämänhetkisten tilausten tilanteen ja hinnat.

1. Valitse yrityskohtaiset paketit

Kun valitset yrityskohtaisen paketin, kaikki yrityksen Fivaldi-käyttäjät saavat halutessasi oikeuden pakettiin kuuluviin sovelluksiin samalla yhdellä hinnalla. Näet paketin yrityskohtaisen kuukausihinnan taulukossa. Saat lisätietoja paketista napsauttamalla paketin riviä.

Valitse yrityskohtainen paketti valitsemalla valintaruutu Tilaus-sarakkeesta.

2. Valitse käyttäjäkohtaiset paketit

Käyttäjäkohtaiset paketit on hinnoiteltu käyttäjäkohtaisesti. Näet paketin käyttäjäkohtaisen kuukausihinnan taulukossa. Voit valita ne käyttäjät, joilla on oikeus käyttää kyseistä pakettia, mikä määrittää paketin lopullisen hinnan. Saat lisätietoja paketista napsauttamalla paketin riviä.

Valitse käyttäjäkohtainen paketti valitsemalla valintaruutu Tilaus-sarakkeesta.

3. Luo käyttäjät ja valitse heille paketit

Napsauta Lisää käyttäjä -painiketta. Fivaldi avaa sivupalkin.

Syötä käyttäjän tiedot. Valitse ne paketit, joihin haluat käyttäjälle käyttöoikeuden. Voit valita vain niitä paketteja, jotka olet valinnut Valitse yrityskohtaiset paketit ja Valitse käyttäjäkohtaiset paketit -listoilta.

Kun olet tyytyväinen valintoihisi, napsauta Tallenna-painiketta. Näet yrityksen tilauksen kokonaissumman sivun alalaidassa.

Jos haluat lisätä uuden käyttäjän, napsauta uudelleen Lisää käyttäjä -painiketta. Jos haluat poistaa käyttäjän, napsauta käyttäjän rivin oikeassa laidassa olevaa kolmen pisteen painiketta.

4. Tee tilaus

Voit muokata yrityksen yrityskohtaisia paketteja, käyttäjäkohtaisia paketteja ja käyttäjiä niin pitkään kuin haluat ennen tilauksen tekemistä.

1. Kun olet tyytyväinen yrityksen paketteihin ja käyttäjiin, napsauta Tilaa-painiketta.

Fivaldi avaa Tilausvahvistuksen.

2. Tarkista, että olet varmasti tyytyväinen yrityksen tilaukseen.
  3. Fivaldi lähettää tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen Sähköposti tilausvahvistukselle -kentässä olevaan osoitteeseen. Tarkista, että kentässä on haluamasi sähköpostiosoite.
  4. Kun olet tyytyväinen tilaukseen, napsauta Vahvista tilaus -painiketta.
  5. Fivaldi tekee luomillesi käyttäjille tarvittaessa uuden Connect-tunnuksen ja lähettää käyttäjille sähköpostin uudesta tunnuksesta. Fivaldi määrittää käyttäjille tilauksen yhteydessä oletuskäyttöoikeudet valitsemiisi sovelluksiin.
    Käyttäjälle lähtevän sähköpostin muotoilu riippuu siitä, onko kyseessä uusi Connect-käyttäjä vai olemassaoleva Connect-käyttäjä.

Voit lähettää uusille käyttäjille linkin Yrittäjän pikaohjeet -ohjeeseen.

Lisätilauksien tekeminen

Voit myös tilata uusia sovelluksia tai luoda uusia käyttäjiä asiakkaillesi Tilaukset-sovelluksessa. Avaa Tilaukset-sovellus (Muut > Asetukset > Tilaukset). Tilaukset-sovelluksen päänäkymässä näet kaikki yrityksesi asiakkaat listalla ja niiden digitalisoinnin tilan. Jos haluat peruuttaa asiakkaasi jonkin tilauksen, ota yhteyttä kumppanivastaavaasi.

1. Napsauta listasta asiakasta, jolle haluat tehdä lisätilauksia. Fivaldi avaa ikkunan, josta näet asiakkaan tämänhetkisten tilausten tilanteen ja hinnat.
  2. Voit valita uusia yrityskohtaisia paketteja ja käyttäjäkohtaisia paketteja samoin kuin asiakasyritystä digitalisoidessa (katso tämän ohjeen kohta Asiakkaan digitalisoiminen).
  3. Voit lisätä käyttäjiä asiakasyritykselle napsauttamalla Lisää käyttäjiä -painiketta kohdassa Luo käyttäjät ja valitse heille paketit.
  4. Voit lisätä jo olemassa oleville käyttäjille uusia paketteja napsauttamalla kyseistä käyttäjää ja valitsemalla avautuvasta sivupaneelista haluamasi paketit.
    Valitse käyttäjälle vain uusia käyttäjäkohtaisia paketteja. Käyttäjällä voi olla joitain paketteja edelliseltä tilaukselta. Jos valitset käyttäjälle saman paketin uudelleen, valinnat lisäävät käyttäjälisenssien määrää ja kuukausihintaa.
  5. Yrityksen tilausikkunan alalaidassa näet koko ajan lisätilauksesi hinnan ja yrityksen lopullisen kuukausihinnan lisätilauksen jälkeen.
  6. Kun olet tyytyväinen yrityksen ja käyttäjien paketteihin, napsauta Tilaa-painiketta. Fivaldi avaa Tilausvahvistuksen.

7. Tarkista, että olet varmasti tyytyväinen yrityksen lisätilaukseen.
  8. Fivaldi lähettää tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen Sähköposti tilausvahvistukselle -kentässä olevaan osoitteeseen. Tarkista, että kentässä on haluamasi sähköpostiosoite.
  9. Kun olet tyytyväinen tilaukseen, napsauta Vahvista tilaus -painiketta.
  10. Fivaldi tekee luomillesi uusille käyttäjille automaattisesti Connect-tunnukset ja lähettää käyttäjille sähköpostin uudesta tunnuksesta. Fivaldi määrittää käyttäjille tilauksen yhteydessä oletuskäyttöoikeudet valitsemiisi sovelluksiin.

Voit lähettää uusille käyttäjille linkin Yrittäjän pikaohjeet -ohjeeseen.

Tilaukset-sovelluksen käyttöoikeudet

Tilaukset-sovellukseen on asetettu sovelluksen julkaisussa käyttöoikeus kaikille niille käyttäjille, joilla on käyttöoikeus Palvelunhallintaan. Jos sinun tarvitsee lisätä jollekin henkilölle käyttöoikeus Tilaukset-sovellukseen tai jos haluat poistaa käyttöoikeuden Tilaukset-sovellukseen, siirry Palvelunhallintaan (sovellusikkuna > Muut > Asetukset > Palvelunhallinta).

1. Valitse haluamasi käyttäjä.
  2. Valitse Sovellustyyppi-valikosta Web-sovellukset.
  3. Lisää tai poista valintaruudut Web-sovelluksen Tilaukset-kohdalta.
  4. Kun olet tyytyväinen valintoihin, napsauta Tallenna-painiketta.