Varmista aluksi, että käyttäjällä on riittävät käyttöoikeudet. Lisää tarvittaessa oikeudet Palvelunhallinnassa kohdassa Web-sovellukset > Arkistointi > Tiedostojen vienti. Tämän jälkeen tiedostojen vienti arkistosta onnistuu seuraavasti:

1. Avaa Arkisto Fivaldin ylävalikosta: Arkistointi > Arkistointi.
  2. Siirry Selailu-välilehdellä haluamaasi hakemistoon.
  3. Valitse oikealla sijaitsevasta laatikosta alhaalla sijaitseva linkki Vie valitut.

Pakatun tiedoston saa ladattua Fivaldi Webin oikean yläkulman kellopainikkeen ilmoituksista omalle koneelle sen jälkeen kun aineiston muodostus on valmis.

Lue myös Community-viesti aiheesta.