Voit palauttaa yrityksen aktiiviseksi mikäli tilaa on muutettu alle 5 kertaa ja mikäli tilattujen yritysten määrä ei ylity.

• Avaa Ei aktiiviset yritykset - lista (+) kohdasta ja siirry sen yrityksen kohdalle joka halutaan palauttaa aktiiviseksi.
  • Klikkaa ”Muuta aktiiviseksi” - painiketta. Nyt ohjelma ilmoittaa: ”Yhtiö asetetaan aktiiviseksi ja sinulle luodaan käyttöoikeudet palvelunhallintaan. Muut oikeudet voit määrittää sen jälkeen.”
  • Valitsemalla "Jatka", yritys siirretään aktiivisten yritysten listalle.
  • Tämän jälkeen voit määritellä yritykseen tarvittavat käyttöoikeudet.