Perustiedot

Yrityksen perustiedot voidaan määrittää täysin tai osin joko Fivaldin alustusohjelman kautta tai vasta Asetukset-näkymässä. Logotiedostoa ei voida tuoda alustusohjelman kautta, joten se tulee lisätä tarpeen vaatiessa Asetukset-näkymän kautta. Yrityksen perustietoja käytetään laajasti Fivaldi sovelluspalvelun eri sovelluksissa ja toiminnoissa, joten täytä tiedot mahdollisimman kattavasti.

Pääset Perustiedot-asetuksiin valitsemalla Fivaldin etusivulta ratas-ikonin ja avautuvasta valikosta Asetukset.