Fivaldi Linkin käyttö on ilmaista, eikä sen käyttö vaadi erillistä kirjautumista yrittäjältä. Tämä ohje kertoo, kuinka otat Fivaldi Linkin käyttöön tilitoimiston asiakkaalle. Lue myös Fivaldi Linkin käyttöohje yrittäjälle ja katso Fivaldi Linkin ohjevideo.

Fivaldi Linkki toimii hyvin sellaiselle yrittäjälle, joka lähettää kuittejaan muutenkin sähköpostilla tilitoimistoon, tai tuo kuitit tilitoimistoon paperisina. Jos yrittäjä haluaa itse valita tositteisiin seurantakohteita, kululajeja tai asiakirjatyyppejä, hänen kannattaa käyttää Visma Scanneria. Visma Scanner myös tulkitsee automaattisesti tositteen sisältöä vähentäen kirjanpitäjän työtä.

Fivaldi Linkin käyttöönotto

Fivaldi Linkin käyttöönotto on helppoa. Tilitoimiston käyttäjän pitää vain määrittää Fivaldin asetuksissa, kenelle kaikille asiakkaille annetaan mahdollisuus lähettää sähköposteja Fivaldi Linkki -sähköpostiin.

1. Avaa Asetukset > Perustiedot > Fivaldi Linkki siinä Fivaldi-yrityksessä, johon haluat lisätä Fivaldi Linkki -käyttäjiä.
  2. Kirjoita haluamasi asiakkaan nimi ja sähköpostiosoite niille varattuihin kenttiin.

3. Jos haluat lisätä usealle asiakkaalle mahdollisuuden lähettää sähköpostia Fivaldi Linkkiin, napsauta Lisää uusi kontakti -painiketta ja syötä uuden asiakkaan nimi ja sähköpostiosoite. Tee näin niin monelle henkilölle kuin haluat.
  4. Kun olet syöttänyt kaikkien haluamiesi asiakkaiden nimet ja sähköpostiosoitteet, napsauta Tallenna-painiketta. Fivaldi näyttää sinulle vahvistusviestin, jossa on listattuna kaikki lisättävät kontaktit. Fivaldi lähettää kaikille kontakteille vahvistuksen jälkeen sähköpostin, jossa on ohjeet Fivaldi Linkin käyttöön. Voit lisätä vapaan viestin sähköpostin alkuun halutessasi.
  5. Kun olet tarkistanut kontaktilistan ja kirjoittanut halutessasi viestin, napsauta Vahvista-painiketta. Fivaldi lähettää ohjesähköpostin kaikille listan kontakteille.
  6. Nyt valitsemasi asiakkaat voivat lähettää tositteitaan kuitit@fivaldilinkki.fi-osoitteeseen.

Fivaldi Linkin kautta lähetettyjen tositteiden käsittely

Kun yrittäjä lähettää tositteita sähköpostilla osoitteeseen kuitit@fivaldilinkki.fi, hän saa vastauksena vahvistusviestin. Viesti kertoo, onnistuiko tositteiden lähetys Fivaldiin.

Fivaldi tekee jokaisesta Fivaldi Linkkiin lähetetystä tositteen kuvasta uuden avoimen kuitin Kuittienhallintaan. Jos yrittäjä lähettää samassa sähköpostissa useita kuvia, Fivaldi tekee jokaisesta kuvasta oman avoimen kuitin.

Käsittele jokainen kuitti ohjeen Kuittienhallinta - Avoimen kuitin kirjaaminen mukaan.

Avainsanat: Fivaldi Linkki, kuittien lähettäminen, tositteiden lähettäminen, sähköposti, kuitit, tositteet