Ostoreskontran tiliöintikoodit

Valitse kohdasta Ostoreskontran tiliöintikoodit, kopioidaanko alustusyrityksen tiliöintikoodit omiksi vai käytetäänkö yhteistilikartan pääyrityksen tiliöintikoodeja.

HUOMIOI:  Ostoreskontran tiliöintikoodit tulee valita samasta yrityksestä kuin tilikartan pääyritys. Mikäli tilikartan pääyritys ja alustusyritys ovat samoja yrityksiä, valitse alustusyrityksen tiliöintikoodit. Mikäli em. yritykset ovat erillisiä, valitse yhteistilikartan tiliöintikoodit.

Ostolaskujen kierrätys

Valitse kohdasta Ostolaskujen kierrätys, halutaanko käyttää ostolaskujen kierrätysryhmien pääyrityskäsittelyä vai ei (eli linkitetäänkö uusi alustettava yritys alustusyrityksen kierrätysryhmiin vai ei).

HUOMIOI:  Ostolaskujen kierrätysryhmien pääyritystä käytetään vain kiinteistöpuolella. Kierrätysryhmien perustaminen alustusyritykseen on perusteltua ainoastaan kiinteistöhallinnan yrityksille.

Oletuskierrätysryhmä tässä yrityksessä

Jos yrityksessä käytetään ostolaskujen kierrätysryhmien pääyrityskäsittelyä, valitse pudotusvalikosta haluttu alustusyrityksen kierrätysryhmä oletuskierrätysryhmäksi.

Askeleiden käsittelijät tässä yrityksessä

Jos yrityksessä käytetään ostolaskujen kierrätysryhmien pääyrityskäsittelyä, valitse jokaiselle askeleelle alustusyrityksen kierrätysryhmän oletuskäsittelijä(t).

Alustuksen jatkaminen

Kun olet määritellyt ostolaskujen käsittelyn, napsauta Seuraava-painiketta. Pankkiyhteys-sivu avautuu. Lue ohje Pankkiyhteys (Pankkisopimukset ja pääyritykset).