Uuden Visma Connect -käyttäjätunnuksen vahvistaminen

Ennen ensimmäistä Visma Connect -tunnuksella tehtävää kirjautumista on käyttäjätili vahvistettava. Käyttäjätunnuksen vahvistaminen on kertaluonteinen toimenpide.

Visma Connect -tunnuksen luomisen jälkeen käyttäjä saa käyttäjätietoihin määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jolla uuden Visma Connect -käyttäjätunnuksen käyttöönotto on vahvistettava.

HYVÄ TIETÄÄ: Vahvistusviesti on voimassa 24 tuntia. Jos vahvistusviesti on vanhentunut, Aktivoi tili -painiketta painamalla saa pyydettyä itselleen sähköpostiin uuden vahvistuviestin, jonka avulla käyttäjä saa luotua Visma Connect –tunnukselleen salasanan ja pääsee kirjautumaan Fivaldiin.
HUOMIOI: Jos et saanut vahvistusviestiä sähköpostiisi, ole hyvä ja tarkista, onko vahvistusviesti mennyt roskaposteihin. Jos viestiä ei edelleenkään löydy, valitse Fivaldin kirjautumissivulta Salasana unohtunut? -linkki ja vaihda itsellesi uusi salasana, jolla kirjautuminen onnistuu.

Jos sinulla on ollut Visma Connect –käyttäjätunnus jo entuudestaan, voit kirjautua Visma Fivaldiin nykyisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla Fivaldin kirjautumissivulta.

Uuden Visma Connect –käyttäjän vahvistusviestin otsikkotiedot ja viestin sisältö:

 

Aktivoi tili –painike avaa salasana-ruudun, jossa käyttäjän tulee antaa tilille riittävän turvallinen salasana kentän vieressä näkyvien opasteiden mukaisesti:

Salasanaan vaadittava vaikeustaso näkyy ohjeruudussa

Salasanan tallentamisen jälkeen käyttäjä kirjautuu automaattisesti Fivaldiin ja käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen ruudulle ilmestyy Fivaldin aloitussivu. Tästä eteenpäin käyttäjän tulee kirjautua Fivaldiin vain Visma Connect –käyttäjätunnuksella, koska vanha Fivaldi-tunnus on nollattu eikä sillä pääse enää kirjautumaan.

HYVÄ TIETÄÄ: Visma Connect -käyttäjätunnuksen salasana ei vanhene, jos se ei ole "tunnettujen" salasanojen (=verkosta löytyvä lista n. 500 miljoonasta salasanasta) listalla.

Visma Connect –käyttäjä, jolla on jo entuudestaan olemassa Visma Connect –käyttäjätunnus, saa sähköpostiin seuraavan viestin käyttäjätunnukselle tehdyn Visma Connect -migraation jälkeen:Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.