Kirjautuminen Fivaldiin

Fivaldiin kirjaudutaan osoitteessa https://app.fivaldi.net

Jos tunnuksesi on Connect-tunnus, kirjaudu käyttämällä sähköpostiosoitetta (esim. matti.meikalainen@sahkoposti.fi).

Jos tunnuksesi on ns. vanhan mallinen käyttäjätunnus, kirjaudu käyttämällä käyttäjätunnusta (esim. yritysoy-matti).

Voit tallentaa oman käyttäjätunnuksesi valitsemalla Tallenna käyttäjätunnus seuraavaa kertaa varten -valintaruudun. Tällöin käyttäjätunnusta ei tarvitse syöttää uudelleen seuraavalla kirjautumiskerralla.

Napsauta Seuraava-painiketta jatkaaksesi.

Syötä salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.

Jos haluat vaihtaa käyttäjätunnusta, napsauta käyttäjätunnuksen vasemmalla puolella olevaa sinistä nuolipainiketta.

Jos kirjautumisessa on otettu käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen, tulee käyttäjän vahvistaa tässä kohtaa kirjautuminen syöttämällä Tunnusluku-kenttään puhelimen Authenticator-sovelluksen näyttämä tunnusluku. Voit valita Muista tämä laite 30 päivää, jolloin tunnuslukua ei tarvitse syöttää jokaisen kirjautumisen yhteydessä.

Jos sinulla on oikeudet useaan ympäristöön, valitse käytettävä asiakasympäristö.

Valinnan jälkeen Fivaldi avautuu valittuun asiakasympäristöön, jossa ohjelmaa käytetään kuten ennenkin.

Jos kirjautuminen ei onnistu

Jos kirjautumisesi ei jostain syystä onnistu, voit löytää ratkaisun ohjeesta Mahdollisia virhetilanteita Fivaldiin kirjautumisessa.