Fivaldin sisäänkirjautumistunnus muuttuu sähköpostiosoitetyyppiseksi Visma Connect -käyttäjätunnukseksi.

• Muutos parantaa Fivaldin tietoturvaa mahdollistamalla 2-vaiheisen tunnistautumisen.
  • Myös unohtuneen salasanan vaihto onnistuu nykyaikaisesti Fivaldin uudelta kirjautumissivulta salasanan vaihtolinkillä.
  • Lisäksi samalla Visma Connect -käyttäjätunnuksella voidaan kirjautua kaikkiin käyttäjän Visma Connect-tunnusta käyttäviin Visma-sovelluksiin.

Fivaldi-käyttäjätunnuksen synkronoimisen eli migraation Visma Connectiin tekee

• joko ylläpitäjä
  • tai käyttäjä itse, jos ylläpitäjä on valinnut käyttäjälle tämän mahdollisuuden.

Omien tietojen kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron muuttaminen sekä salasanan vaihtaminen tehdään uuden tunnuksen saamisen jälkeen Visma Connectissa. Fivaldissa nämä toimenpiteet on estetty. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero voidaan vaihtaa Visma Connect-alueella Omat tiedot kohdassa. Salasanan vaihto muuttuu helpommaksi, koska käyttäjä voi itse vaihtaa salasanansa aina halutessaan suoraan kirjautumissivulta ”Unohtunut salasana” -linkistä, jolloin vaihtolinkki lähetetään käyttäjän sähköpostiin.